Welkom op de vernieuwd brandbase

Home » Nieuws » Welkom op de vernieuwd brandbase
Nieuws

Welkom op de vernieuwde Brandbase van het Brandweerforum. In de vele jaren dat het Brandweerforum online is hebben wij een grote hoeveelheid aan informatie verzameld, dankzij onze leden en de vele vrijwilligers die hiervoor actief zijn. Brandweerkennis is voor heel Nederland, daarom hebben de vrijwilligers deze Brandbase opgericht om de kennis zo veel mogelijk te delen. De Brandbase wordt dagelijks onderhouden en aangevuld.

Eigen domeinnaam & systeem

De voormalige Brandbase op het Brandweerforum was niet langer meer toereikend voor alle informatie die wij willen opslaan en verwerken. Wij zijn over gegaan naar een splinternieuw en zelf ontworpen systeem welke ons meer mogelijkheden bied dan de oude software die geïntegreerd was in het Brandweerforum. Technisch zijn deze nu gescheiden van elkaar en de Brandbase is nu onder een eigen domeinnaam; brandbase.hetbrandweerforum.nl te bereiken. Wij hebben nu meer faciliteiten en mogelijkheden tot ons beschikking en kunnen in de toekomst verder uitbreiden met dit systeem.

Deze Brandbase vervangt de oude Brandbase welke wij hadden op het Brandweerforum. Ons team met vrijwilligers is volop bezig om alle informatie in de nieuwe Brandbase weer compleet te krijgen.

Brandbase actueel houden?

– Wil jij meehelpen om de Brandbase actueel te houden?
– Heb jij correcties en/of aanvullingen voor de Brandbase?

Stuur een e-mail naar: redactie@hetbrandweerforum.nl

Redactie Brandweerforum