Over ons…

Home » Over ons…

Brandweerforum

In de vele jaren dat het Brandweerforum online is hebben wij een grote hoeveelheid aan informatie verzameld, dankzij onze leden en de vele vrijwilligers die hiervoor actief zijn. Brandweerkennis is voor heel Nederland, daarom hebben de vrijwilligers deze brandbase opgericht om de kennis zo veel mogelijk te delen. De brandbase wordt dagelijks onderhouden en aangevuld.

Het Brandweerforum heeft als missie het publiek, met name brandweermedewerkers en brandweer belangstellenden een platform op het internet te bieden, waar zij onderling brandweergerelateerde discussies kunnen voeren. Bovendien beoogt het Brandweerforum het verspreiden en uitwisselen van brandweerkennis en kunde.

Bezoek het Brandweerforum – www.hetbrandweerforum.nl


Stichting Fire & Safetyfora

Het Brandweerforum wordt mogelijk gemaakt door de stichting Fire & Safetyfora. De stichting is een non-profit organisatie, die door vrijwilligers in stand word gehouden. De stichting heeft een tweetal internetfora onder haar beheer, het Brandweerforum en het Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum).

De stichting heeft als missie het publiek, met name hulpverleners en belangstellenden een platform op het internet te bieden, waar zij onderling vakgerelateerde discussies kunnen voeren. Tevens beoogt de stichting het verspreiden en uitwisselen van kennis en kunde op het gebied van de brandweerzorg en de bedrijfshulpverlening.

Bezoek de stichting Fire & Safetyfora – www.firesafetyfora.nl

Fire & Safetyfora